Technologie

Na meer dan 10 jaar ontwikkelen en investeren hebben we met succes niet alleen milieuvriendelijke voertuigen ontworpen, maar daarbij ook betrouwbare, comfortabele en digitale ERIDER’s.
ERIDER was de pionier van ‘long life LFP Lithium power’, snelle laadsystemen, borstelloze wiel motoren en ‘FOC’ slimme systeem scooter controllers. Onze technologie maakt de ERIDER praktisch, efficiënt en verbruiken minder energie dan de meeste andere elektrische motorfietsen op de markt. Onze modellen zijn groot, hebben digitale kilometerteller, comfortabele vering, veilige banden, LED verlichting, GPS en CAN-bus communicatie is mogelijk.       

Onze scooters hebben:

  • SOFTSTART©
  • SILENCE RIDE©
  • REGENERATIVE BRAKES©
  • REVERSE DRIVE©
Vanaf 2017 zijn we volledig overgestapt van Lithium Iron Phosphate (LiFePO4 of LFP) naar Lithium Nickel Manganese Cobalt Oxide (LiNiMnCoO2 or NMC). De beslissing om deze nieuwe soort batterijen te gebruiken is omdat ze beter presteren bij koudere temperaturen en NMC batterijpacks zijn ook veel lichter dan andere batterijpacks. Onze nieuwe NMC batterij packs hebben een intern BMS (Battery Management System) die constant de cellen monitort waarbij U zich geen zorgen hoeft te maken over de balans van Uw batterijpacks, alles loopt automatisch.

Hierbij de vergelijking tussen de NMC en de LiFePO4:

Hierbij de vergelijking WH/kilogram tussen de soorten batterij packs:

Door het gebruik van de nieuwste technologieën zijn ERIDERS van de beste kwaliteit op de markt. Elektrische cargo koerier job’s worden nu comfortabel en respectabel. Erider scooters en motorfietsen zijn nu meer dan het concept ECO rijden, en hebben het groene, ecologische rijden tot een andere dimensie gebracht. Probeer het zelf, rij comfortabel, ecologisch en bespaar daarbij nog eens honderden EUROS aan brandstof.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven